top of page
marmeren
Image by Icons8 Team

Huidverbetering

Elk huidtype is anders en daarom is er voor elk huidprobleem een ander advies nodig. Eerst brengen we in kaart om wat voor huidprobleem het gaat. Vervolgens worden er huidverbeterende producten gekozen die het beste bij jouw huid passen. In de schoonheidssalon maken we tijdens huidverbeteringsbehandelingen gebruik van producten van IMAGE Skincare of Kalahari Lifestyle. Afhankelijk van de behandeling die u kiest wordt gebruik gemaakt van huidverbeterende apparatuur.

Behandelingen

Microneedling
Dermapen 4
4 vanaf € 125,50

De Dermapen 4 is de grootste doorbraak van de afgelopen tien jaar waarbij de beste naaldjes gebruikt worden om miljoenen minuscule kanaaltjes in de huid te maken en dit tot wel 104% sneller gaat dan andere microneedling apparaten. Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer voedingsstoffen dieper in de huid opgenomen worden. De reactie van ons lichaam reageert hierop met een natuurlijk herstelproces. Het gevolg is een verhoogde productie van collageen en elastine, evenals een herstructurering en totale verjonging van de huid. De Dermapen 4 behandelingen zijn sneller en veiliger dan elk andere microneedling apparaat en zorgen voor de meest optimale behandelresultaten.
 

Resultaten
– De huid zal zich herstellen en vernieuwen, 
  er is nieuw collageen aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger
– Vermindering rimpels
– Poriën worden minder zichtbaar
– De huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder
– Vermindering diffuse roodheid
– Pigmentvlekken nemen af
– Stimuleert de doorbloeding
– Verdunnen van de hoornlaag
– Littekens (bijvoorbeeld van acne) worden gladder, minder zichtbaar en egaler

 

Is de behandeling pijnlijk?
Dit is de comfortabelste en meest pijnloze microneedling behandeling op de markt. Een verdovende crème is niet nodig. Ga maar gewoon liggen en geniet van de resultaten.

Hoe bereid ik mijn huid voor op een Dermapen 4 behandeling?
Om het herstelproces te bevorderen en hyperpigmentatie te voorkomen is het van belang om de huid in een goede conditie te brengen. Wij kunnen u een goed huidadvies geven afgestemd op uw huid. Zo raden wij u een exfoliërend product aan om de huid goed voor te behandelen. Dit kunt u 4 dagen voorafgaande aan de behandeling gebruiken. Een (zon) gebruinde huid kunnen wij niet behandelen vanwege het risico op hyperpigmentatie. Wij raden u aan om ook in de weken voorafgaand aan de behandeling de huid te beschermen met een SPF factor 50.

 

Hoeveel behandelingen worden aangeraden voor verjonging, acnélittekens en pigmentatie
Verjonging        3-6 behandelingen         met intervallen van 4-8 weken

Acnélittekens    4-6 behandelingen        met intervallen van 6-8 weken

Pigmentatie      4-6 behandelingen         met intervallen van 2-4 weken


Hoe lang duurt het voor ik resultaten kan zien?
Je ziet normaal gesproken resultaten na de eerst behandeling. Blijvende en duidelijkere resultaten zullen zichtbaar worden na 4 tot 6 behandelingen (met intervallen van 2-8 weken). De toestand van je huid zal blijven verbeteren gedurende de volgende 6-12 maanden na een reeks behandelingen, vooral wanneer deze gepaard gaat met de aanbevolen verzorging voor en na de behandeling.

Let's Get Social!

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page