top of page
marmeren
gelaats

Gezichtsbehandeling

IMAGE Skincare is een klinisch huidverzorgingsmerk, ondersteund door veilige, bewezen ingrediënten en slimme plantaardige ingrediënten - voor jouw gezondste huid ooit. Je zou kunnen zeggen dat IMAGE de huid van binnen en van buiten kent: hoe je het kunt beschermen, wat het gezond maakt en hoe je het er jonger uit kan laten zien. Kalahari Lifestyle heeft als missie om bij iedere behandeling een zichtbare huidverbetering te geven. De producten bevatten superieure plantaardige oliën en uitzonderlijke Afrikaanse plant extracten die samengesteld zijn met ingrediënten van bekende internationale laboratoria. Een merk met zichtbare resultaten en geschikt voor alle huidtypes.

Behandelingen

IMAGE Skincare
Meet & Treat Intake Facial
60 minuten  €70 ,00

IMAGE Skincare
Meet & Treat Facial
60 minuten  € 70,00

IMAGE Skincare
Balancing Facial
60 minuten  € 70,00

IMAGE Skincare
Hydrating Facial
60 minuten  € 70,00

IMAGE Skincare
Season Glow Facial
45 minuten   € 60,00

IMAGE Skincare
Brightening Facial
60 minuten  € 70,00

 

IMAGE Skincare
Be Clear Purifying Facial
60 minuten  € 70,00

 

IMAGE Skincare
Stem Cell Facial
75 minuten  € 80,00

IMAGE Skincare
O2 Lift
60 minuten  € 83,00

Alleen te boeken voor nieuwe klanten – Ben je nieuw bij Glowfix dan is dit de behandeling die bij jou past. Tijdens een Meet & Treat maken we graag kennis met jou, je huid en jouw wensen. Voorafgaand aan de behandeling zullen we tijdens een intake samen je wensen en huidconditie bespreken. Daarnaast zullen we je voorzien van een uitgebreid advies over de behandelingen en producten. Na dit uitgebreide advies gaan we van start met een ontspannende, huidverbeterende, op maat gemaakte behandeling. Geschikt voor alle huidtypes.

Al eerder bij Glowfix geweest, maar geen idee welke behandeling het beste bij jouw huid past? Tijdens de Meet & Treat maak je kennis met IMAGE Skincare en zullen wij je voorzien van het beste advies. Een ontspannen, huidverbeterende en op maat gemaakte behandeling . Geschikt voor alle huidtypes.

Deze facial bevat biologische peptiden en antioxidanten die verantwoordelijk zijn voor het verhogen van de weerstand van de huid. Zeer geschikt voor iedere huid die gedehydrateerd en geïrriteerd is na stressvolle perioden. Vermindert direct roodheid en irritatie. De huid voelt ontspannen en gehydrateerd aan. Deze facial is geschikt voor alle seizoenen en huidtypes. Geschikt bij: teveel blootstelling aan de zon, allergische reacties, hormonale disbalans en tijdens de zwangerschap. Incl. epileren/harsen wenkbrauwen.

Behandeling voor het verminderen van de rode, gevoelige en geïrriteerde droge huid. Ook herstelt deze facial de beschadigde huid door externe factoren, zoals UV-stralen. Hoogwaardige vitamine C, antioxidanten, hyaluronzuur en enzymen zorgen voor snelle vernieuwing van cellen. Deze facial is een luxe detox voor de huid en geeft direct zichtbaar resultaat. Geschikt voor: ieder huidtype, oudere huid, huid met roodheden, huid die uit balans is en lichte vormen van acne. Incl. epileren/harsen wenkbrauwen.

Een behandeling aangepast op het seizoen en jouw huidtype. De verschillende weersomstandigheden van alle seizoenen maakt dat onze huid in ieder seizoen een andere verzorging nodig heeft. Ieder seizoen maken wij een passende behandeling aangepast op het seizoen en jouw huid. Deze facial van IMAGE Skincare geeft de huid het bekende ‘GLOW’ effect en is geschikt voor elk huidtype. Incl. epileren/harsen wenkbrauwen.

Deze facial van IMAGE Skincare geeft de huid het bekende ‘GLOW’ effect en is geschikt voor elk huidtype. Door de ‘brightening’ ingrediënten van deze facial wordt de huid geëgaliseerd en verminderen pigmentvlekken. Daarnaast kalmeert en hydrateert het de rode en geïrriteerde huid. Geschikt voor: pigmentvlekken, rode huid, anti-aging, onzuiverheden en een gedehydrateerde huid. Incl. epileren/harsen wenkbrauwen.

Deze facial bestrijdt alle soorten acne door gebruik te maken van ontstekingsremmende ingrediënten in combinatie met anti-bacteriële peptiden. Deze combinatie werkt zeer doeltreffend bij een actieve en ontstoken acne. De CLEAR CELL lijn van IMAGE Skincare bevat een hoge dosering salicylzuur die de huid terugbrengt naar zijn gezonde ph-waarde, zodat onzuiverheden en ontstekingen direct verdwijnen zonder de huid uit te drogen. Onzuiverheden worden verwijderd en de huid wordt compleet gereinigd en gekalmeerd. Met de Be Clear Purifying Facial heeft de huid minder actieve ontstekingen en roodheid door de kalmerende werking. Daarnaast heeft de facial een matterend effect en verbetert het de (vette) acne huid. Geschikt voor: actieve acne, ernstige acne, een vette huid en een huid met een grove poriestructuur.

Deze facial is speciaal ontwikkeld voor de verslapte huid van het gezicht, hals en verminderd pigmentaties en rimpels op het decolleté. Deze facial is vrij van zuren, parabenen en schadelijke sulfaten. Door de werkzame ingrediënten zoals kernel, argireline en plantaardige stamcellen, zal de huid direct herstellen. Geschikt voor: beginnende huidveroudering en beginnende vermindering van elasticiteit. Incl. epileren/harsen wenkbrauwen.

O2 Lift zorgt voor een frisse en stralende huid met direct zichtbaar resultaat. De dode huidcellen worden van de huid verwijderd, waardoor de huid extreem zacht aanvoelt. Door zuurstof, plantenstamcellen, peptiden en speciaal geconcentreerde plantaardige enzymen te gebruiken, creëert de O2 Lift een waardevolle spa ervaring met onmiddellijke resultaten. De O2 LIFT is een luxe, anti-aging behandeling die ervoor zorgt dat de huid prachtig straalt en glad en gezond aanvoelt. De perfecte behandeling voor speciale gelegenheden, zoals een bruiloft. Geschikt voor: ieder huidtype. Incl. epileren/harsen wenkbrauwen.

Extra bij te boeken behandelingen bij een gezichtsbehandeling of lichaamsbehandeling voor een gereduceerd tarief.

  • Harsen bovenlip en/of kin

  • Verven wimpers en/of wenkbrauwen

  • Gezichtsmassage

  • Handpakking

Kalahari
Meet & Treat Skin Intake Treament
60 minuten  € 68,00 

 

Kalahari
Meet & Treat Skin Treatment
60 minuten  € 68,00 

 

Kalahari
Honeybush Therapeutic
Skin Treatment

45 minuten  € 58,00

Kalahari
Lipid Rich Skin Treatment
60 minuten  € 68,00

Kalahari
Vitamine C Skin Treatment
75 minuten  € 78,00

Kalahari
Revitalising Vita-Gel Skin Treatment
75 minuten  € 78,00

Kalahari
Pyhtic Clay Skin Treatment
75 minuten  € 78,00

Alleen te boeken voor nieuwe klanten – Ben je nieuw bij Glowfix dan is dit de behandeling die bij jou past. Tijdens een Meet & Treat maken we graag kennis met jou, je huid en jouw wensen. Voorafgaand aan de behandeling zullen we tijdens een intake samen je wensen en huidconditie bespreken. Daarnaast zullen we je voorzien van een uitgebreid advies over de behandelingen en producten. Na dit uitgebreide advies gaan we van start met een ontspannende, huidverbeterende, op maat gemaakte behandeling. Geschikt voor alle huidtypes.

Al eerder bij Glowfix geweest, maar geen idee welke behandeling het beste bij jouw huid past? Tijdens de Meet & Treat maak je kennis met Kalahari en zullen wij je voorzien van het beste advies. Een ontspannen, huidverbeterende en op maat gemaakte behandeling. Geschikt voor alle huidtypes.

De Kalahari Honeybush Facial Treament is een diep voedende behandeling met natuurlijke plantextracten en botanische oliën. De behandeling bevat een ontspannende gezichtsmassage die de huid verjongt, hydrateert en de huid zacht en soepel maakt. Geschikt voor alle huidtypes, ook de jonge huid. Voordelen: hydraterend en voedend. Incl. epileren/harsen wenkbrauwen.

De Lipid Rich Skin Treamtent is een masker van botanische oliën rijk aan essentiële vetzuren die zelfs de meest droge huid hydrateert. Met zachte masserende bewegingen wordt het masker aangebracht op de huid voor een diepe hydratie. Verrijkt met natuurlijk lipiden van Afrikaanse shea butter, jojoba olie en rozemarijn olie die zorgen voor het herstel van de natuurlijke huid barrière. De Lipid Rich brengt het leven terug in een droge huid. Geschikt voor de droge, vochtarme, gevoelige en oudere huid. Voordelen: ultra-hydrateren, goede vochtbalans en herstel van de natuurlijke huid barrière. Incl. epileren/harsen wenkbrauwen.

Dit is een ultra-verstevigende de-ageing behandeling verrijkt met natuurlijke, biologische vitamine C en essentiële antioxidanten die direct onttrokken zijn uit de Afrikaanse Baobab vrucht. De vitamine C verbetert het collageen, elastine herstel, maakt de huid zichtbaar strakker, helderder en jonger. Geschikt voor alle huidtypes. Voordelen: verstrakkend/verstevigend, verjongend en anti-veroudering. Incl. epileren/harsen wenkbrauwen.

De Vita-Gel Skin Treatment doet de huid herleven d.m.v. een fruitzuurmasker (4% AHA’s) en zorgt voor huidverjonging. De effectieve combinatie van alpha hydroxyzuren, peptiden en vochtbindende ingrediënten zorgen voor een zichtbaar jongere, stralende en gedetexturiseerde huid. Geschikt voor alle huidtypes m.u.v. de (over) gevoelige huid. Voordelen: de-ageing, verjongend, gladde huidtextuur, egalere huidteint. Incl. epileren/harsen wenkbrauwen.

Het Phytic Clay behandelmasker is een proactieve behandeling die amandel, glycol en fytinezuur van sojaboon extract bevat. Het behandelmasker richt zich effectief op hyperpigmentatie en verjonging van de huid en laat het zichtbaar stralend en verkwikt achter. Geschikt voor alle huidtypes m.u.v. een gevoelige huid. Voordelen: de-ageing, verbeterd hyperpigmentatie en een problematische huid. Incl. epileren/harsen wenkbrauwen.

Kalahari
Phyto Enzyme Compound
Skin Treatment

75 minuten  € 83,00

 

De PEC-behandeling is een zeer effectieve, diep reinigende exfoliërende behandeling met enzymen uit groente en fruit gecombineerd met glycolzuur. De huid zal er zichtbaar jonger, helderder en stralender uitzien. De PEC-behandeling is geschikt voor alle huidtypes m.u.v. de gevoelige huid. Voordelen: de-ageing, verjonging, diepe exfoliatie, egalere huidtextuur. Incl. epileren/harsen wenkbrauwen.

Let's Get Social!

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page