Skip to content

Type behandelingen

Hieronder staan alle behandelingen die we bij Glowfix aanbieden. Naast onderstaande behandelingen en tarieven hebben we regelmatig leuke acties.

Huidverbetering

Elk huidtype is anders en daarom is er voor elk huidprobleem een ander advies nodig. Eerst brengen we in kaart om wat voor huidprobleem het gaat. Vervolgens worden er huidverbeterende producten gekozen die het beste bij jouw huid passen.

Bij Glowfix maken we tijdens huidverbeteringsbehandelingen gebruik van producten van IMAGE Skincare. Afhankelijk van de behandeling die u kiest wordt gebruik gemaakt van huidverbeterende apparatuur.

IMAGE Skincare

IMAGE Skincare is een klinisch huidverzorgingsmerk, ondersteund door veilige, bewezen ingrediënten en slimme plantaardige ingrediënten - voor jouw gezondste huid ooit. Bedacht door een huidtherapeut, ontwikkeld door een plastisch chirurg en vertegenwoordigd door een netwerk van 20.000 huidverzorgingsprofessionals over de gehele wereld. Je zou kunnen zeggen dat IMAGE de huid van binnen en van buiten kent: hoe je het kunt beschermen, wat het gezond maakt en hoe je het er jonger uit kan laten zien. De producten van IMAGE bieden de oplossing voor alle huidproblemen, van zonschade acne en huidveroudering tot rosacea.

Ontspanning

Ben je echt even toe aan een momentje voor jezelf? Boek een fijne ontspanningsbehandeling bij Glowfix! Laat je huid uitgebreid reinigen, geniet van een lekkere stoomsessie en massage om vervolgens helemaal ontspannen de deur uit te lopen. Bij Glowfix maken we tijdens ontspanningsbehandelingen gebruik van producten van Alcina Cosmetics. Afhankelijk van de behandeling die u kiest wordt gebruik gemaakt van apparatuur.

Alcina cosmetics

Alcina biedt een compleet assortiment aan verzorgingsproducten voor de huid en cosmetica. Alcina kent haar oorsprong in Duitsland en staat voor kwaliteit. De producten worden met kennis en kunde van de laatste wetenschappelijke inzichten en onderzoeken gecreëerd; een garantie voor werkzaamheid en veiligheid. Elke behoefte wordt ingevuld en opgelost, of je nu een normale, vette, gemengde, gevoelige of droge huid hebt. Huidverzorging van Alcina doet wat het belooft en zorgt voor een mooie, stralende en vooral gezonde huid.

Uitleg van behandelingen

Meer uitleg over bovenstaande behandelingen kan je hieronder lezen.

Gezichtsbehandelingen

IMAGE Glow Supreme 75 min.: oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren, ampullen i.c.m. huidapparatuur (iontoforese: werkstoffen insluizen d.m.v. gelijkstroom of ultrasound: werkstoffen insluizen d.m.v. geluidsgolven en warmte), masker, decolleté massage, afsluiten met: oogcrème, lippenbalsem, serum en dag of nachtcrème.

IMAGE Glow Fix 60 min.: oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren, masker i.c.m. huidapparatuur (ultrasound: werkstoffen insluizen d.m.v. geluidsgolven en warmte), afsluiten met: oogcrème, lippenbalsem, serum en dag of nachtcrème.

IMAGE Glow Extra 45 min.: oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren, masker, afsluiten met: oogcrème, lippenbalsem, serum en dag of nachtcrème.

IMAGE Glow Basic 30 min.: oppervlakte reiniging, dieptereiniging, epileren, masker, afsluiten met: oogcrème, lippenbalsem, serum en dag of nachtcrème.

Alcina Superieur Facial 75 min.: oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijden, epileren, masker, gezichts- en decolleté massage, afsluiten met: oogcrème, en dag of nachtcrème.

Alcina Deluxe Facial 60 min.: oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijden, epileren, masker, decolleté massage, afsluiten met: oogcrème, en dag of nachtcrème.

Alcina Luxe Facial 45min.: oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijden, epileren, masker, afsluiten met: oogcrème, en dag of nachtcrème.

Alcina Basic Facial 30 min.: oppervlakte reiniging, dieptereiniging, epileren, masker, afsluiten met: oogcrème, en dag of nachtcrème.

Microneedling – Dermapen 4

De Dermapen 4 is de grootste doorbraak van de afgelopen tien jaar waarbij de beste naaldjes gebruikt worden om miljoenen minuscule kanaaltjes in de huid te maken en dit tot wel 104% sneller gaat dan andere microneedling apparaten. Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer voedingsstoffen dieper in de huid opgenomen worden. De reactie van ons lichaam reageert hierop met een natuurlijk herstelproces. Het gevolg is een verhoogde productie van collageen en elastine, evenals een herstructurering en totale verjonging van de huid. De Dermapen 4 behandelingen zijn sneller en veiliger dan elk andere microneedling apparaat en zorgen voor de meest optimale behandelresultaten.

Resultaten
– De huid zal zich herstellen en vernieuwen,
  er is nieuw collageen aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger
– Vermindering rimpels
– Poriën worden minder zichtbaar
– De huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder
– Vermindering diffuse roodheid
– Pigmentvlekken nemen af
– Stimuleert de doorbloeding
– Verdunnen van de hoornlaag
– Littekens worden gladder, minder zichtbaar en egaler

Is de behandeling pijnlijk?
Dit is de comfortabelste en meest pijnloze microneedling behandeling op de markt. Een verdovende crème is niet nodig. Ga maar gewoon liggen en geniet van de resultaten.

Hoe bereid ik mijn huid voor op een Dermapen 4 behandeling?
Om het herstelproces te bevorderen en hyperpigmentatie te voorkomen is het van belang om de huid in een goede conditie te brengen. Wij kunnen u een goed huidadvies geven afgestemd op uw huid. Zo raden wij u een exfoliërend product aan om de huid goed voor te behandelen. Dit kunt u 4 dagen voorafgaande aan de behandeling gebruiken. Een (zon) gebruinde huid kunnen wij niet behandelen vanwege het risico op hyperpigmentatie. Wij raden u aan om ook in de weken voorafgaand aan de behandeling de huid te beschermen met een SPF factor 50.

Hoeveel behandelingen worden aangeraden voor verjonging, acnélittekens en pigmentatie
Verjonging        3-6 behandelingen         met intervallen van 4-8 weken

Acnélittekens    4-6 behandelingen        met intervallen van 6-8 weken

Pigmentatie      4-6 behandelingen         met intervallen van 2-4 weken


Hoe lang duur het voor ik resultaten kan zien?
Je ziet normaal gesproken resultaten na de eerst behandeling. Blijvende en duidelijkere resultaten zullen zichtbaar worden na 4 tot 6 behandelingen (met intervallen van 2-8 weken). De toestand van je huid zal blijven verbeteren gedurende de volgende 6-12 maanden na een reeks behandelingen, vooral wanneer deze gepaard gaat met de aanbevolen verzorging voor en na de behandeling.

Epileren/harsen/verven

Er zijn diverse opties en combinaties mogelijk met epileren, harsen en verven van de wenkbrauw, wimpers en/of het gezicht. Bekijk de combinaties in onze afspraken widget.

Henna brow

Gewone verf blijft vaak maar één tot twee dagen op de huid zitten waarbij henna verf vaak vijf tot veertien dagen blijft zitten. Net als bij het verven met gewone wenkbrauwverf gaat het bij henna brow om het verven van de wenkbrauwhaartjes. Maar bij henna blijft de verf ook op de huid zitten tot wel veertien dagen.

Cosmetische voetverzorging

Basic: voetenbadje, voeten scrubben, nagels knippen, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, eelt wegvijlen en voetcrème.

Deluxe: voetenbadje, voeten scrubben, nagels knippen, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, eelt wegvijlen, gellak en voetcrème.

Let op: tijdens onze cosmetische voetverzorging behandelingen maken wij geen gebruik van apparatuur, wij doen alles met de hand.

Manicure

Manicure Basic: handen scrubben, nagels knippen, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen en handcrème.

Manicure Deluxe: nagels knippen, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, gellak en handcrème.

Handpakking: De handen worden rijk ingemasseerd met een handcrème, waarna ze één voor één ondergedompeld worden in een warm paraffinebad. De paraffine sluit de huid af waardoor de crème goed in de huid kan trekken. Als de pakking word verwijderd zullen de handen en nagelriemen zijdezacht en goed gevoed aanvoelen.

Let op: tijdens onze manicure behandelingen maken wij geen gebruik van apparatuur, wij doen alles met de hand.

Harsen lichaam

Bij harsen worden ongewenste haren op het lichaam verwijderd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verwarmde hars, deze word op de huid aan gebracht en vervolgens verwijderd met een strip. Hierdoor blijven de haartjes gemiddeld drie tot zes weken weg. Het voordeel van harsen ten opzichte van andere (tijdelijke) ontharingsmethodes is dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Na gemiddeld drie tot acht weken komen de haartjes weer terug, maar zijn dan vaak zachter en dunner als voorheen. Bekijk onze afspraken widget voor de mogelijkheden.

Massages

Massages zorgen voor totale ontspanning van lichaam en geest. Tijdens een lichaamsmassage worden afvalstoffen afgevoerd en worden de bloedcirculatie en stofwisseling geactiveerd.
Keuze uit: 60 minuten, 45 minuten of 30 minuten.

Lichaamspakking

Een lichaamspakking is bedoeld om je lichaam te ontspannen en hydrateren. Deze bijzondere behandelingen zijn een ware traktatie voor het lichaam. Een pakking zorgt voor nieuwe energie en verstevigt je huid. Daarnaast zorgt het ervoor dat afvalstoffen uit je lichaam worden afgedreven en mineralen worden toegevoegd aan je huid.
Keuze uit: crème lichaamspakking, crème lichaamspakking i.c.m. ontspannende gezichtsbehandeling of rugpakking algen/chocolade (klei pakking).

20 t/m 30 oktober 20% korting op alle gezichtsbehandelingen vermeld de code oktober20 in opmerkingen.
*M.u.v. Dermpapen4 en peelings.

Let op! Bij een bestelling in onze webshop kunnen wij t/m 31 oktober niet garanderen dat het dezelfde dag verzonden wordt. Voor vragen neem contact met ons op.

GLOWFIX 2 JAAR ACTIES NOVEMBER

Het is feest! Glowfix bestaat alweer 2 jaar.
Kom je het met ons vieren in november?

3 t/m 7 november
Korting op Dermapen 4 behandeling normaal € 135,00 nu € 100,00
10 t/m 14 november
Gratis goodiebag bij een gezichtsbehandeling naar keuze
17 t/m 21 november
Korting op huidverzorgingsproducten en make-up 
Week 4  24 t/m 28 november
Beautyface behandeling € 50,00 45 min. met gratis home kit
t.w.v. € 25,00
The Max Contouring Facial Deluxe
Normaal € 120,00 nu €100,00 incl. gratis miniaturen t.w.v. € 55,00 cadeau.
 
HELE MAAND NOVEMBER
Ieder donderdag en vrijdag in november
– Bij een massage of lichaamspakking 15% korting en een verzorgingssetje cadeau
– Bij aankoop van B’Kate producten een gratis wenkbrauwbar treatment (scrubben, epileren en stylen) t.w.v. € 15,00
Iedere vrijdag in november
– Gratis hand massage bij een gezichtsbehandeling
Verassingstasjes
Ook hebben wij mooie verrassingstasjes samengesteld met verschillende producten in de prijsklasse van:
1: € 100,00 t.w.v. € 200,00
2: €  75,00 t.w.v. € 150,00
3: €  50,00 t.w.v. € 100,00
Ieder tasje bevat verschillende producten met een dubbele waarde, deze mogen niet vooraf geopend worden.
 
 Boek nu je afspraak
VOL = VOL!
Acties zijn te vinden onder het kopje
GLOWFIX 2 JAAR – ACTIES NOVEMBER.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het opslaan van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close